We-Vibe vibrator til kvinder

We-Vibe Vibrator til kvinder

WE-VIBE VIBRATOR TIL KVINDER

Der findes en fantastisk canadisk producent af sexlegetøj som hedder We-Vibe. We-Vibe laver fantastiske We-Vibe minivibrator til kvinder. I denne artikel skal vi komme nærmere ind på We-Vibe Wish som er en fantastisk minivibrator og mest af alt minder om et æg. Et vibrerende æg som giver en fantastisk stimulation af din klitoris, indgangen til vagina eller hele området omkring vulva i det hele taget.

We-Vibe minivibrator til kvinder

Denne minivibrator er noget af det allermest lækre du kan forestille dig. Den er 100% ergonomisk udført i silikone og ABS-plast. Det betyder, at den ligger godt i hånden og udformning gør, at du sagtens kan anvende den mens du har sex med din partner. den kan ligge perfekt på dit venusbjerg mens din partner er oppe i dig. En helt igennem lækker konstruktion som kun We-Vibe kan lave den.

Den har 10 indbyggede og foruddefinerede vibrationsindstillinger. Det er dog ikke alt, for der kommer en gratis app med så du kan lade din partner styre den via smartphone.

Og det allerbedste? Den kan styres fra alle steder i verden. Hvad siger du til, at din partner stimulerer dig mens du er ude i verden? Det og meget andet kan I med We-Vibe minivibrator til kvinder.

We-Vibe Vibrator til kvinder 2

Egne vibrationer

Som tidligere nævnt kan denne minivibrator fra We-Vibe vibrere efter jeres egne ønsker. Det betyder, at den kan programmeres efter, hvad du allerbedst kan lide. Hvis du fx elsker “tapping” på klitoris, kan I bare programmere We-Vibe Wish til at gøre det. Der er faktisk ingen begrænsninger for hvordan minivibratoren kan programmeres. Det bedste af det hele er, at det er let at lege med den. I manualen står der beskrevet, hvordan I på en helt enkelt facon laver jeres egne vibrationer.

Det er intet mindre end en verdenssensation. Og vi garanterer dig, at du kommer til at elske din nye minivibrator til kvinder fra We-Vibe.

We-Vibe Minivibrator til kvinder 3

Køb den online billigst

Vi anbefaler jo, at du altid køber dine produkter online af den simple årsag, at det er billigst. Vi har fundet den på sinful.dk til kr. 699,00, og det er i den grad billigt. Der er dog et lidt (ikke meget) billigere alternativ og det alternativ findes på makelove.dk. Her har vi fundet den selvsamme We-Vibe minivibrator til kvinder til kr. 689,00. Det skal dog nævnes i denne sammenhæng, at den før har kostet kr. 1.049,00 på makelove.dk og nu er den så sat ned til kr. 689,00.

Produktet giver jeg 6 ud af 6 stjerner.

KØB NU