Wardrobe Technology

Wardrobe Technology never use wardrobe tickets again

Wardrobe Technology

Hvis du bruger almindelige garderobebilletter i din garderobe, så skal du læse mere her i denne artikel. Nu er der nemlig kommet et nyt produkt på markedet, som revolutionerer måden, hvorpå garderober drives. Nyheden kommer fra det københavnske it-firma som hedder Wardrobe Technology ApS.

Det har i mange år været sådan, at man holder styr på gæsternes værdier ved at udstede garderobenumre til gæsternes jakker og tasker, og hvad nu måtte have brug for at indlevere i en garderobe. Der er dog nogle store problemer med dette, og det er, at gæsterne tit og ofte smider dette garderobenummer væk.

En anden siden af problemet er også, at personalet kan finde på at gensælge allerede solgt numre, og derved opnå en ekstra skilling til lommen. På din bekostning, vel at mærke. Der er også den mulighed, at en anden gæst finder et garderobenummer på gulvet, samler det op og indleverer det i garderoben. Således, at kan denne nu få udleveret indholdet på det pågældende nummer.

Garderobeteknologi som kan

Nikolaj Florentz Mackowski COO hos Wardrobe Technology
Nikolaj Florentz Mackowski, COO Wardrobe Technology ApS

Det smarte ved dette garderobesystem, er, at det erstatter de normale garderobebilletter med digital teknik. Billetterne bliver erstattet af et fingeraftryk. Det betyder, at dine gæsters fingeraftryk nu bliver deres personlige garderobebillet. Det står klart, at der ikke findes 2 mennesker, som har det samme fingeraftryk, og det er netop dette faktum som Wardrobe Technology udnytter til at identificere dine gæsters ejendele, som er indleveret i din garderobe.

Systemet kan:

  1. Skanne fingeraftryk
  2. Skaber op til 5 billetter til bøjlerne for hver enkelt kunde
  3. Holde regnskab med solgte billetter
  4. Give dig en admin-portal, hvor du henter transaktioner i PDF
  5. Fjerne fejludleveringer pga. personalefejl

Det er helt enkelt ret smart. Dels kan dine kunder ikke længere miste deres garderobebillet (med mindre de mister pegefingeren). Dels kan dit personale ikke længere gensælge allerede solgte garderobebilletter. Og endelig beholder du altid overblikket over alle transaktioner, som er solgt i din virksomhed.

Det koster Wardrobe Technology

Systemet kan betales på flere forskellige måder. Du kan vælge at betale en fast klikpris på ned til kr. 40 øre ekskl. moms pr. solgt billet. Du kan også vælge at betale en fast månedlig pris for dit abonnement. Det hele afhænger naturligvis af dit samlede salg pr. måned. Men der er helt sikkert en betalingsmetode som passer bedst til dig.

Det er klart, at der er en anden pris på fx 40.000,00 ugentlige transaktioner end der er på 500 ugentlige transaktioner. Forklaringen er, at hver enkelt transaktion i virkeligheden belaster Wardrobe Technology serverne med et ret stort aftryk.

Desuagtet dette, er det helt sikkert, at systemet er langt billigere end traditionelle garderobebilletter. Både i direkte omkostning, men også når man ser på, hvad systemet egentligt tilvejebringer af værdi for dig og din virksomhed. Alt i alt, er systemet uundværligt hvis du overhovedet driver en garderobe, betalt eller gratis. Det handler om den total oplevelse for dine kunder, og her er garderobeteknologi-systemet på sin plads.

Historien bagved systemet

Hisham S. Baig CEO Wardrobe Technology ApS

Selve idéen til systemet er ikke kommet af sig selv, fortæller Nikolaj Florentz Mackowski, COO, hos Wardrobe Technology i København. Jeg leasede en garderobe i det indre København. Og her oplevede jeg flere forskellige problemstillinger. Det største problem er, at gæsterne i beruselse kommer til at smide garderobebilletten væk. Når en gæst smider nøglen (garderobebilletten) væk, er det pludselig garderobepersonalet, der står med en vurdering om, hvorvidt de skal udlevere ejendelene som gæsten siger er hans eller hendes. Det resulterede faktisk i, at personalet kom til at udlevere værdigenstande, som ikke var gæstens. Og det det gav igen et erstatningsansvar, fortæller Nikolaj Florentz Mackowski.

Jeg oplevede også, at garderobepersonalet kunne finde på at gensælge allerede solgte garderobebilletter. Altså, hvis en gæst indleverer nummer 177, som er en jakke, tager personalet imod nummeret, beholder det, og sælger det til den næste gæst. Derved kommer personalet over omsætning, som ikke tilhører dem.

En anden ting som jeg også oplevede, var det her irriterende regnskab, som efterfølgende skal udføres. Man tæller start- og slutnumre og får det til at passe ind med kontantbeholdning og beholdning på kortterminalen. Jeg tænkte kort og godt: Det her må kunne gøres smartere, og voila: Idéen til Wardrobe Technology opstod. Nu her et år efter er vi klar med vores produkt, og det kommer alle steder med garderobedrift til gode, slutter Nikolaj Florentz Mackowski.

Besøg Wardrobe Technology her.

Klik her for at komme til forsiden.