SEXDUKKER

Sexdukker

Sexdukker som alle mænd elsker

Der findes ikke en mand på denne jord som ikke ønsker sig en sexpartner, der aldrig siger nej. Hun har aldrig ondt i hovedet. Hun spiser ikke Panodil og er aldrig tør i missekatten. Desuden bliver hun ikke sur på dig over det mindste. Kort sagt: Hun er altid klar til dig uanset, hvornår du har lyst. Er det noget, der tænder dig? Så er sexdukker lige noget for dig. Der findes sexdukker for enhver pengepung og for enhver smag. Det skriver vi om i denne artikel på minivibrator.dk.

Sexdukker i naturtro størrelse

Der findes de helt små sexdukker som enten er en torso med hofter og skuldre og nogle velformede bryster. De er ikke nær så dyre som de store og meget realistiske af slagsen. Det betyder ikke at de små dukker giver dig en dårlig oplevelse. For selve det at støde dybt i selv i små sexdukker er lige så dejligt som i de meget større og realistiske sexdukker. Den eneste og meget store forskel er kravet til din fantasi. For det er lysende klart, at jo mere realistiske sexdukkerne rent faktisk er, des mindre fantasi kræves der af dig. Og jo mindre fantasi, der kræves jo lækrere og mere frækt er det at bolle med dem. Og når det er sagt, så betyder det også at de store sexdukker både kan tages i munden, i anus eller i vagina. Eller hvorfor ikke køre den af mellem brysterne? Det er blot nogle af de muligheder for de store og dyre sexdukker tilbyder dig som elskende mand.

Sexdukker 2

Sexdukkerne og den stramme fisse

Måske tilhører du gruppen af mænd, der har en relativ lille pik. Og så tænker du måske, at sexdukkerne er alt for store i missekatten til, at du kan få noget ud af det. Det forholder sig slet ikke sådan. For det er sådan, at selv med en tissemand på omkring 1,5-2 cm kan du stadig få den der stramme fornemmelse omkring penis. Og forholder det sig sådan, at du tilhører mændene med en penisstørrelse på 5 cm i diameter og endda større, er oplevelsen helt den samme Det skyldes, at sexdukkerne er fremstillet i superrealistisk cyber skin som er stramt som bare fanden, men samtidigt fleksibelt nok til at give en stor tilfredsstillelse.

Det er det, der er så fantastisk. Vi er ret mange, der synes, at vores tissemand er for lille, og derfor er sexdukker nok ikke noget for os. Jeg må tilstå, at jeg plejer at sige i virkelighedens verden; det er ikke min tissemand, der er for lille. Det er din tissekone, der er alt for stor. Det er faktisk sket for mig 2 gange. Og sådan er det. Må jeg anbefale bækkenbundstræning, kære kvinde?

Sexdukker 3

Sexdukkerne, anus, vagina og deep throat

Alle 3 muligheder er tilstede; altså røvsex, sex i vagina eller en gedigen god omgang deep throat. Det eneste det kræver af dig er, at du bruger rigelige mængder af glidecreme. Alle 3 huller er konstrureret på en sådan måde, at riller og nubrer sørger for den ultimative tilfredsstillelse. Igen, uanset penisstørrelsen. Du har altså intet at bekymre dig om.

Der er heller ingen, der siger, at du skal investere 7000-8000 kr. i de helt store og forkromede sexdukker. Det er dog klart, at jo dyrere sexdukker du køber, des bedre og mere fræk er oplevelsen.

Vi anbefaler https://belugi.dk