Satisfyer 2 Next Generation

Satisfyer 2 Next Generation

Satisfyer 2 Next Generation Klitoris Stimulator

Jeg har sammen med min kæreste testet denne klitoris stimulator. Jeg har faktisk aldrig nogensinde fået en ordentlig orgasme, og jeg er 39 år gammel. Jeg er en kvinde i min bedste alder. Jeg har et godt job, god økonomi men jeg har aldrig nogensinde fået en orgasme sammen med min kæreste. Jeg taler om, at jeg har været sammen med min kæreste i 10 år. Satisfyer 2 Next Generation ændrede mit syn på min egen seksualitet helt og aldeles. Det er grundlaget for, at jeg skriver denne test af dette fantastisk orgasmeprodukt.

Satisfyer Indpakningen

Jeg synes det er ret vigtigt, når jeg køber ind at indpakningen er smuk. Så da min kæreste tog Satisfyer-produktet med hjem sad jeg med en smuk hvid indpakning. Meget feminin og meget pige-artig. Det kan lyde lidt mærkeligt, men det er altså vigtigt for mig. Indpakningen er smuk og præsentabel. Og det elsker jeg altså. Den er indsvøbt i plastik og der sidder sikkerhedsmærkater så man kan være sikker på den ikke har været åbnet. Jeg tager produktet ud af kassen og den ligger virkelig godt i hånden. Den er blød og rar at røre ved. Jeg kommer 2 stk. AAA-batterier i Satisfyer stimulatoren og tager mit tøj af sammen med min kæreste. Jeg giver min kæreste Satisfyeren. Jeg ligger med spredte ben og jeg er altså lidt skeptisk på dette her tidspunkt. Jeg har aldrig før fået en orgasme, så hvorfor skulle jeg være så heldig at få en nu?

Satisfyer 2 Next Generation Nozzle

Satisfyer 2 Next Generation & glidecreme

Min kæreste kommer en stor portion glidecreme fra Pjur på min klitoris. Han siger nu, at han gør det fordi det skal skabe et vakuum mellem min klitoris og Satisfyer stimulatoren. Jeg lader ham selvfølgelig gøre det for jeg stoler naturligvis på ham, når han siger det. Han starter klitoris stimulatoren ved at holde tænd-knappen nede i cirka 3 sekunder. Stimulatoren starter med et flop flop flop. Det lyder ikke af meget. Han lægger den mod min klitoris. Til at starte med kan jeg ikke mærke så meget. Det skal også lige siges, at jeg er meget følsom på min klitoris og jeg kan ikke lide direkte berøring af den. men hov, hvad er nu det? Det begynder at kilde helt vildt. Jeg overtager styringen af Satisfyer Next 2 Next Generation. Jeg bevæger den lidt rundt og finder det helt rigtige sted. Samtidigt begynder min kæreste at slikke mig i missekatten. Han stikker tungen op i min vagina. Det føles bare SÅ dejligt.

Satisfyer 2 Next Generation 11 Clock

Orgasme efter 4 minutter

Det er bare så fantastisk for efter kun 4 minutter begynder jeg at få voldsomme rystelser i mellemgulvet. Der breder sig en varme fra min klitoris og over til min mave som så igen breder sig i hele min krop. Jeg begynder at ryste over hele kroppen og jeg får massive sammentrækninger af alle mine muskler. Min hjerne oversvømmes af glæde og liderlighed. Jeg er drivvåd nu. Efter min orgasme er min kæreste så tændt, at han knalder mig på 2 minutter hvorefter han også kommer helt vildt. Helt vildt fordi han er så tændt over at iagttage min voldsomme orgasme. Det er lige før jeg begynder at græde af glæde og min kæreste har jeg aldrig før oplevet så meget på. Så meget på mig. Det er ekstremt og jeg anbefaler alle kvinder at investere i en Satisfyer klitoris stimulator. Uanset hvilken model det i virkeligheden er. Produktet er bare så fantastisk.

Satisfyer 2 Next Generation Control Panel

Jeg har købt Satisfyer 2 Next Generation på MakeLove

Der findes rigtig mange gode webshops på nettet som forhandler sexlegetøj og Satisfyer 2 Next Generation. Min kæreste har dog købt den til mig på https://belugi.dk og jeg synes det er en smuk og lækker sexshop. Da min kæreste købte den til mig ved jeg han betalte kr. 289,00 for den. Den er nu nedsat til kr. 229,00 kr. Det bliver jeg altså nød til at sige. Det er simpelthen så billigt i forhold til, at jeg nu kan få alle de orgasmer som jeg vil have.

Jeg har svært ved at få orgasme stadigvæk og selvom du ikke svært ved at få orgasme som mig, så vil jeg stadig anbefale dig at købe en Satisfyer klitoris stimulator. Du kan bruge den alene eller sammen med din partner og du kommer til at elske den. Det kan jeg garantere dig.

Læs eventuelt mere her om LELO Lyla 2 Klitoris Vibrator.

KØB NU