Prostata Massage

Prostata Massage

Prostata Massage

Mange mænd betragter prostata massage som noget, der er forbeholdt homoseksuelle mænd. Der er nyt for dig, der har den opfattelse. Det har intet med hinanden at gøre. Jo, altså, bortset fra at det er den foretrukne stimulation blandt homoseksuelle mænd. Det hører alle ligheder altså også op. Sandheden er nemlig den, at der findes mere end 12.000,00 nerverender i anus. Det er omtrent det samme antal nerver som du har i dit penishoved. Hvis du vælger også at nyde prostata massage kan du blive stimuleret af 24.000,00 forskellige nerveender. Alene af den årsag skal du læse videre i denne artikel.

Sådan udfører du prostata massage

Det kan være lidt af en udfordring første gang du som mand skal give dig selv prostata anal massage. Især hvis du ikke er vant til at blive penetreret analt. Derfor giver jeg dig her en hurtig vejledning i, hvordan du gør det allermest skånsomt. 1. Du bør anvende en Anal Rengøring Enema Bulb. 2. Læg dig ned på sengen eller gulvet, eventuelt med et sammenrullet håndklæde under lænden. 3. Smør vandbaseret glidecreme på Prostata Massage apparatet fra Nalone. 4. Før massageapparatet ned til anus og leg med spidsen på anus. 5. Før langsomt spidsen op i anus. 6. Når spidsen er cirka 3-4 cm oppe kan du tænde for massageapparatet. 7. Bevæg den lidt rundt for at ramme dit protata punkt præcist.

Det gode ved Nalone Prop Anal Massage Stimulator er, at den er med fjernbetjening så du kan nyde håndfri stimulation af dit prostata punkt.

 

Nalone Prop Prostata Massage

Få eksplosive orgasmer uden berøring

Som tidligere nævnt sidder der lige så mange nerveender i anus som der sidder i penishovedet. Det betyder, at anus er lige så følsom som penishovedet. Det har en helt speciel betydning. Betydningen er, at du helt uden berøring af dit penishoved kan få kraftige og eksplosive orgasmer, hvor du kommer uden berøring.

Det betyder, at du når du anvender dig af prostata massage fra Nalone, så får du både en kraftig erektion samtidigt med du opnår det, der svarer til en kvindes sprøjteorgasme. Og igen; det er altså helt uden berøring af penis.

Det åbner for mange muligheder for ekstra fræk stimulation. Forestil dig, at du kan får orgasme uden berøring af penis. Forestil dig nu, at du samtidigt stimulerer dig på penis. Det giver samtidigt stimulation af op i mod 24.000,00 nerverender. Det sætter det hele i perspektiv, gør det ikke?

Prostata Massage Anal Upright

Hvilken glidecreme til prostata massage

Ideelt set er det bedste glidecreme faktisk silikonebaseret fordi silikone ikke kan optages af kroppens slimhinder. Der er dog det lille problem, at silikone sammen med et prostata massage produkt af silikone kan ødelægge overfladen. Derfor anbefaler jeg dig i stedet for at købe en vandbaseret glidecreme fra Pjur. Den findes også en billigere udgave, men denne her specifikke udgave til kr. 99,00 holder dig glidende i næsten lige så lang tid som en silikonebaseret glidecreme til gøre det.

Som en sidegevinst er glidecremen fra Pjur også meget lettere at fjerne igen efter brug. Det kan du eventuelt gøre med sexlegetøjs rengøring fra fx LELO eller en anden god producent af sexlegetøjs rengøring.

Vandbaseret Glidecreme

Hvor køber jeg produkter til prostata massage henne?

Som udgangspunkt finder du produkter til stimulation af prostata på belugi.dk. Vi har ikke endnu fundet andre sexshops, der forhandler netop Nalone Prop. Derfor kan du faktisk kun købe dette produkt på Belugi. Eller på udenlandske websider, hvor du ikke er sikret af Købelovens bestemmelser.

Så køb dit nye Nalone Prop Prostata Massage produkt på webshoppen vi anbefaler her.

Se en langt billigere anal vibrator her.

Skrevet af: Nikolaj Mackowski.

KØB NU