LELO Lyla 2 Klitoris Vibrator

LELO Lyla 2

LELO Lyla 2 Klitoris Vibrator

LELO har med LELO Lyla 2 produceret en endnu bedre version end forgængeren. LELO har forbedret vibrationerne med mere end 50% og det samme gør sig gældende, når det kommer til rækkevidden på fjernkontrollen. Nu kan det berømte par vibrator æg nemlig fjernstyres fra helt op til 12 meter. Det åbner muligheder for en fantastisk og fræk aften ude i byen. Kan du forestille dig, at du har opsat ægget i vagina imens din partner har fjernkontrollen og styrer slagets gang? Dette topprodukt fra LELO er en virkelig lækker sag og som du bare må eje.

LELO Lyla – Perfekt Minivibrator

LELO Lyla 2 er den perfekte minivibrator og den har simpelthen så mange fantastiske anvendelsesmuligheder for dig som kvinde. Den er fantastisk fordi den kan bæres oppe i vagina. Den kan også fungere som klitoris vibrator og stimulere hele området omkring vulva på en og samme tid.

Den har 7 forskellige vibrationsindstillinger som standard fra fabrikken. Og de varierer lige fra faste til pulseringer som LELO erfaringsmæssigt ved at mange kvinder elsker.

Hvad med at prøve at have den oppe i dig mens din partner trænger op i dig? Det er en helt fantastisk fornemmelse for både dig og din partner. Den er tilmed 100% vandtæt og kan derfor sagtens klare en tur under bruseren eller nede under vandet i badekarret. Husk dog på, at fjernkontrollen IKKE er vandtæt. Det er altså ret vigtigt at huske på.

LELO Lyla 2 Upright

SenseMotion fra LELO

LELO Lyla 2 kan noget helt fantastisk som ingen andre klitoris vibrator æg kan. Der er nemlig indbygget beveægelsessensorer i fjernkontrollen. Det betyder, at hvis du fx tipper fjernkontrollen vil det afgive nogle kraftige vibrationer. Det sexede og smukke er at uanset hvordan du end vender og drejer fjernkontrollen vil det forplante sig i vibrationsmønstret. 

Det er ret fantastisk og det er en ekstremt pirrende funktion uanset om du er ude i byen, leger med dig selv eller lader din partner lege med dig.

Der er jo også den frække mulighed at du lægger dig på sengen med spredte ben og sætter LELO Lyla 2 op i din vagina. Nu kan din partner fra helt op til 12 meters afstand fjernstyre vibrationerne. Det kan give dig nogle helt voldsomme og meget eksplosive orgasmer. Og din partner? Vi tør godt garantere dig, at han slet ikke kan lade dig eller par vibratoren være.

LELO Lyla 2 Remote Control

Hvor skal du så købe den henne?

Vi har fundet den på belugi.dk til kr. 999,00 hvilket i sig selv er billigt nok. Det ændrer dog ikke på, at vi også har fundet den på Sinful til kr. 899,00. Det er en besparelse på 100 kr. Måske ikke den store besparelse, men dog stadigvæk en besparelse som er værd at tage med.

Bliv eventuelt klogere på We-Vibe Wish her.

KØB NU