Anal vibrator til mænd

anal vibrator til mænd

Anal vibrator til mænd

Hvad kan du som mand forvente af lækker anal vibrator til mænd? Du kan forvente, at du vil blive stimuleret som aldrig nogensinde før. Det er selvfølgelig en forudsætning, at du ikke har leget med anal stimulation før. Så hvis det er første gang du er på jagt efter lækker anal stimulation, vil vi her præsentere dig for en lækker og meget prisbillig analvibrator til mænd. Den som vi skal tale om her, minder utroligt meget om Rocks Off O-Boy 7 til kr. 449,00. Fordelen ved denne her vibrator er, at den kun koster kr. 149,00 og kan det samme som Rocks Off kan; nemlig give den lækreste stimulation som du kan forestille dig.

Husk på, at analstimulation ikke kun er for homoseksuelle mænd. Alle mænd kan nyde godt at anal stimulation. Og det kan du læse mere om i denne artikel, hvor vi også henviser til hvor du kan købe den henne.

anal vibrator til mænd

Lækker anal vibrator

Det er et faktum, at en analvibrator stimulerer mere end 12.000,00 nerveender hos manden, der anvender den. Det er faktisk det samme som hos en kvinde. Når du skal gøre dig klar til at lege med dig selv og udforske dig selv analt, starter du med at tage vibratoren ud af pakningen. Herefter smører du den ind i rigelige mængder med glidecreme. Her anbefaler vi Standard Glidecreme fra Pjur. Husk, rigelige mængder. Du kan også bruge en silikonebaseret glidecreme. Læg dig ned på sengen eller på gulvet og vær helt afslappet. Nu fører du så analvibratoren henimod anus og kommer den forsigtigt indenfor.

Når du er fortrolig med følelsen, indfører du den i anus og fører den cirka 3-4 cm op. Vrid den lidt fra side til side, og du er slet ikke i tvivl når du rammer dit prostata punkt.

Vi anbefaler klart denne anal vibrator til mænd på minivibrator.dk.

Anal Vibrator til Mænd Curved View

Hvis du imod forventning ikke skulle kunne lide anal stimulation, er der ingen skade sket. Fordi denne anal vibrator til mænd er så billig, at du ikke behøver bekymre dig om økonomien i den. I modsætning til, hvis du køber de langt dyrere vibratorer til mænd. Det er en klar fordel, hvis det nu ikke skulle være noget for dig.

Dette produkt vil jeg give 5 ud af 6 stjerner.